welkom

Zoals jullie misschien al via de media vernomen hebben wordt, omwille van het coronavirus, de AG Antwerp 10 Miles verschoven naar de herfst van dit jaar.
Dat wil zeggen dat de negende Rotary@10Miles, die rotaryclub Antwerpen-Amerloo zou inrichten op zondag 26 april, uiteraard ook naar de herfst verschoven wordt.
Van zodra we van de organisatoren een nieuwe, definitieve, datum krijgen delen wij die zo spoedig mogelijk mee.

Intussen kan je vanaf 24 april wel al de AG Antwerp 10 Miles virtueel lopen. Zo blijf je bewegen en kan je dat ook virtueel blijven delen met anderen. Check daarvoor zeker het pas gelanceerde Keep Moving platform: www.keepmoving.eu.

Met Rotary@10Miles richt Rc Antwerpen-Amerloo zich tot alle rotariërs, rotaracters, hun vrienden, kennissen en sympathisanten. Wie onder het logo van Rotary wil deelnemen aan de Antwerp 10 Miles vindt op deze website alle belangrijke informatie en een inschrijvingsformulier voor de 10 miles, de short run en de kids run. Vanaf dit jaar is de marathon verplaatst naar een andere datum dus daar kan je je hier niet meer voor inschrijven.

We kunnen beschikken over de zeescoutsbasis gelegen aan de Thonetlaan in Antwerpen. Deze locatie ligt zeer strategisch, aan de linkeroever van de Schelde en werkelijk vlak bij de startplaats van de wedstrijden.
Er is een mogelijkheid om je om te kleden en bovendien worden jullie in de watten gelegd met drankjes en hapjes en een speciale Rotary T-shirt.

Dit evenement geniet de volledige steun van districtsgouverneur Maria-Elisabeth Van Alsenoy en adjunct-gouverneur Roger Degrieck van district 2170.

De opbrengst van deze loopwedstrijd gaat integraal naar een van onze goede doelen.

rotary@10Miles